Online μέσω της πλατφόρμας
Απαιτείται εγγραφή για τη λήψη του σχετικού συνδέσμου και οδηγιών
Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης
Δρ Αλέξανδρος Πεχλιβάνης ΑΠΘ
Δρ Κατερίνα Καδέμογλου ΑΠΘ
Δρ Ελευθέριος Παντερής ΑΠΘ
Καθ. Γεώργιος Θεοδωρίδης ΑΠΘ
Καθ. Γεώργιος Θεοδωρίδης ΑΠΘ
Καθ. Εμμανουήλ Μικρός ΕΚΠΑ
Καθ. Νικόλαος Θωμαΐδης ΕΚΠΑ
Αν. Καθ. Σταύρος Καλογιάννης ΔΙΠΑΕ
Αν. Καθ. Σπύρος Απόστολος Παν. Κρήτης
Καθ. Κωνσταντίνος Γεωργίου ΓΠΑ
Καθ. Ιωάννης Κωνσταντίνου Παν. Ιωαννίνων
Καθ. Ιωάννης Σκούφος Παν. Ιωαννίνων
Eρ. Α Γεώργιος Τσάγκαρης ΙΙΒΕΑΑ
Αν. Καθ. Αθανάσιος Στασινάκης Παν. Αιγαίου
Καθ. Γεώργιος Αρσένος ΑΠΘ
Αν. Καθ. Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης ΑΠΘ
H εργασία αυτή υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης «FoodOmicsGR Ενδελεχής Χαρακτηρισμός Τροφίμων» (MIS 5029057) που εντάσσεται στη Δράση «Ενίσχυση των Υποδομών Έρευνας και Καινοτομίας» και χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020, με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης).
Με την Υποστήριξη του Ελληνικού Δικτύου Μεταβολομικής