• Αρχική
  • Σχετικά με εμάς
    • Γενικές Πληροφορίες
    • Εταίροι
    • Επικοινωνία
  • Η Υποδομή
    • Πακέτα Εργασίας
  • Εργαστηριακές εγκαταστάσεις
  • Υπηρεσίες
    • Για τον Ερευνητή
    • Για τον επιχειρηματία/ Science2Business
  • Νέα και Ανακοινώσεις
    • Δημοσιεύσεις
    • Παρουσιάσεις
  • EnglishEnglish
  • ΕλληνικάΕλληνικά

  • Αρχική
  • Σχετικά με εμάς
    • Γενικές Πληροφορίες
    • Εταίροι
    • Επικοινωνία
  • Η Υποδομή
    • Πακέτα Εργασίας
  • Εργαστηριακές εγκαταστάσεις
  • Υπηρεσίες
    • Για τον Ερευνητή
    • Για τον επιχειρηματία/ Science2Business
  • Νέα και Ανακοινώσεις
    • Δημοσιεύσεις
    • Παρουσιάσεις
  • EnglishEnglish
  • ΕλληνικάΕλληνικά

Κατηγορίες

  • Νέα και Ανακοινώσεις
  • Δημοσιεύσεις
  • Παρουσιάσεις

Αρχείο

  • Απρίλιος 2023
  • Μάρτιος 2023
  • Νοέμβριος 2022
  • Σεπτέμβριος 2022
  • Ιούλιος 2022
  • Δεκέμβριος 2021
  • Φεβρουάριος 2021
  • Δεκέμβριος 2020
  • Οκτώβριος 2019

Twitter

Υποστήριξη

H εργασία αυτή υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης «FoodOmicsGR Ενδελεχής Χαρακτηρισμός Τροφίμων» (MIS 5029057) που εντάσσεται στη Δράση «Ενίσχυση των Υποδομών Έρευνας και Καινοτομίας» και χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020, με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης).

Επικοινωνία

foodomicsgr@gmail.com

Web Development By SolidCube