• Αρχική
  • Σχετικά με εμάς
    • Γενικές Πληροφορίες
    • Εταίροι
    • Επικοινωνία
  • Η Υποδομή
    • Πακέτα Εργασίας
  • Εργαστηριακές εγκαταστάσεις
  • Υπηρεσίες
    • Για τον Ερευνητή
    • Για τον επιχειρηματία/ Science2Business
  • Νέα και Ανακοινώσεις
    • Δημοσιεύσεις
    • Παρουσιάσεις
  • EnglishEnglish
  • ΕλληνικάΕλληνικά

  • Αρχική
  • Σχετικά με εμάς
    • Γενικές Πληροφορίες
    • Εταίροι
    • Επικοινωνία
  • Η Υποδομή
    • Πακέτα Εργασίας
  • Εργαστηριακές εγκαταστάσεις
  • Υπηρεσίες
    • Για τον Ερευνητή
    • Για τον επιχειρηματία/ Science2Business
  • Νέα και Ανακοινώσεις
    • Δημοσιεύσεις
    • Παρουσιάσεις
  • EnglishEnglish
  • ΕλληνικάΕλληνικά
Συνέντευξη Καθ. Ν. Θωμαΐδη και Καθ. Γ. Αρσένου για την ερευνητική υποδομή FoodOmicsGR
22 Δεκεμβρίου 2020
Επιστημονικό άρθρο της ερευνητικής υποδομής FoodOmicsGR_RI στο περιοδικό metabolites
3 Φεβρουαρίου 2021

Παρακολουθήστε ξανά την Παρουσίαση της Εθνικής Ερευνητικής Υποδομής FoodOmicsGR_RI (Παρουσίαση 15/12/2020)

23 Δεκεμβρίου 2020
Categories
  • Events
  • News
  • Ανακοινώσεις
  • Νέα
Tags

 

 

 

Για να δείτε τις όλες τις παρουσιάσεις σε μορφή pdf πατήστε εδώ

 

Related posts

17 Δεκεμβρίου 2021

Oι κυνηγοί του ελληνικού διατροφικού θησαυρού


Read more
17 Δεκεμβρίου 2021

Νέα γνώση από την εφαρμογή της μεταβολομικής.


Read more
3 Φεβρουαρίου 2021

Επιστημονικό άρθρο της ερευνητικής υποδομής FoodOmicsGR_RI στο περιοδικό metabolites


Read more

Twitter

FoodOmicsGRFollow

National Research Infrastructure| Chacterisation of Greek #food products of high value| #authenticity #tracebility #metabolomics #genomics #proteomics

FoodOmicsGR
OmicsGrFoodOmicsGR@OmicsGr·
28 Μαρ

Paper by AmericanFarmSchool and FoodomicsGR scientists accepted in European Food Research and Technology:
"Volatile profile and quality characteristics of the Greek “Chondrolia Chalkidikis” virgin olive oils: Effect of ripening stage". Many thanks to our collaborators.

Reply on Twitter 1508439630747738115Retweet on Twitter 15084396307477381151Like on Twitter 15084396307477381155Twitter 1508439630747738115
Load More...

Υποστήριξη

H εργασία αυτή υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης «FoodOmicsGR Ενδελεχής Χαρακτηρισμός Τροφίμων» (MIS 5029057) που εντάσσεται στη Δράση «Ενίσχυση των Υποδομών Έρευνας και Καινοτομίας» και χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020, με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης).

Επικοινωνία

foodomicsgr@gmail.com

Web Development By SolidCube