• Αρχική
  • Σχετικά με εμάς
    • Γενικές Πληροφορίες
    • Εταίροι
    • Επικοινωνία
  • Η Υποδομή
    • Πακέτα Εργασίας
  • Εργαστηριακές εγκαταστάσεις
  • Υπηρεσίες
    • Για τον Ερευνητή
    • Για τον επιχειρηματία/ Science2Business
  • Νέα και Ανακοινώσεις
    • Δημοσιεύσεις
    • Παρουσιάσεις
  • EnglishEnglish
  • ΕλληνικάΕλληνικά

  • Αρχική
  • Σχετικά με εμάς
    • Γενικές Πληροφορίες
    • Εταίροι
    • Επικοινωνία
  • Η Υποδομή
    • Πακέτα Εργασίας
  • Εργαστηριακές εγκαταστάσεις
  • Υπηρεσίες
    • Για τον Ερευνητή
    • Για τον επιχειρηματία/ Science2Business
  • Νέα και Ανακοινώσεις
    • Δημοσιεύσεις
    • Παρουσιάσεις
  • EnglishEnglish
  • ΕλληνικάΕλληνικά
Συνέντευξη Καθ. Γ. Θεοδωρίδη για την Ερευνητική Υποδομή FoodOmicsGR: To δυναμικό της υποδομής και οι δράσεις για τον έλεγχο αυθεντικότητας – Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας ΑΠΘ
10 Δεκεμβρίου 2020
Παρουσίαση της Εθνικής Ερευνητικής Υποδομής FoodOmicsGR_RI 15 Δεκεμβρίου 2020
14 Δεκεμβρίου 2020

Παρακολουθήστε ζωντανά την παρουσίαση της Ερευνητικής Υποδομής FoodomicsGR_RI 15 Δεκεμβρίου 2020

14 Δεκεμβρίου 2020
Categories
  • Events
  • News
  • Ανακοινώσεις
  • Νέα
Tags
 

Πατήστε εδώ για να παρακολουθήσετε ζωντανά την παρουσίαση της Ερευνητικής Υποδομής FoodomicsGR_RI

 

Related posts

17 Δεκεμβρίου 2021

Oι κυνηγοί του ελληνικού διατροφικού θησαυρού


Read more
17 Δεκεμβρίου 2021

Νέα γνώση από την εφαρμογή της μεταβολομικής.


Read more
3 Φεβρουαρίου 2021

Επιστημονικό άρθρο της ερευνητικής υποδομής FoodOmicsGR_RI στο περιοδικό metabolites


Read more

Twitter

FoodOmicsGRFollow

National Research Infrastructure| Chacterisation of Greek #food products of high value| #authenticity #tracebility #metabolomics #genomics #proteomics

FoodOmicsGR
OmicsGrFoodOmicsGR@OmicsGr·
28 Μαρ

Paper by AmericanFarmSchool and FoodomicsGR scientists accepted in European Food Research and Technology:
"Volatile profile and quality characteristics of the Greek “Chondrolia Chalkidikis” virgin olive oils: Effect of ripening stage". Many thanks to our collaborators.

Reply on Twitter 1508439630747738115Retweet on Twitter 15084396307477381151Like on Twitter 15084396307477381155Twitter 1508439630747738115
Load More...

Υποστήριξη

H εργασία αυτή υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης «FoodOmicsGR Ενδελεχής Χαρακτηρισμός Τροφίμων» (MIS 5029057) που εντάσσεται στη Δράση «Ενίσχυση των Υποδομών Έρευνας και Καινοτομίας» και χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020, με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης).

Επικοινωνία

foodomicsgr@gmail.com

Web Development By SolidCube