• Αρχική
  • Σχετικά με εμάς
    • Γενικές Πληροφορίες
    • Εταίροι
    • Επικοινωνία
  • Η Υποδομή
    • Πακέτα Εργασίας
  • Εργαστηριακές εγκαταστάσεις
  • Υπηρεσίες
    • Για τον Ερευνητή
    • Για τον επιχειρηματία/ Science2Business
  • Νέα και Ανακοινώσεις
    • Δημοσιεύσεις
    • Παρουσιάσεις
  • EnglishEnglish
  • ΕλληνικάΕλληνικά

  • Αρχική
  • Σχετικά με εμάς
    • Γενικές Πληροφορίες
    • Εταίροι
    • Επικοινωνία
  • Η Υποδομή
    • Πακέτα Εργασίας
  • Εργαστηριακές εγκαταστάσεις
  • Υπηρεσίες
    • Για τον Ερευνητή
    • Για τον επιχειρηματία/ Science2Business
  • Νέα και Ανακοινώσεις
    • Δημοσιεύσεις
    • Παρουσιάσεις
  • EnglishEnglish
  • ΕλληνικάΕλληνικά
  • Filter by
  • Categories
  • Tags
  • Authors
  • Show all
  • All
  • Events
  • News
  • Uncategorized
  • Ανακοινώσεις
  • Νέα
  • All
  • All
  • Alex
  • Georgios Theodoridis
  • manager

Twitter

FoodOmicsGRFollow

National Research Infrastructure| Chacterisation of Greek #food products of high value| #authenticity #tracebility #metabolomics #genomics #proteomics

FoodOmicsGR
OmicsGrFoodOmicsGR@OmicsGr·
28 Μαρ

Paper by AmericanFarmSchool and FoodomicsGR scientists accepted in European Food Research and Technology:
"Volatile profile and quality characteristics of the Greek “Chondrolia Chalkidikis” virgin olive oils: Effect of ripening stage". Many thanks to our collaborators.

Reply on Twitter 1508439630747738115Retweet on Twitter 15084396307477381151Like on Twitter 15084396307477381155Twitter 1508439630747738115
Load More...

Υποστήριξη

H εργασία αυτή υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης «FoodOmicsGR Ενδελεχής Χαρακτηρισμός Τροφίμων» (MIS 5029057) που εντάσσεται στη Δράση «Ενίσχυση των Υποδομών Έρευνας και Καινοτομίας» και χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020, με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης).

Επικοινωνία

foodomicsgr@gmail.com

Web Development By SolidCube